skip to Main Content
Regieduo
Regieduo
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Jetse Bremer

Mark Hilgenkamp

 

In oktober 2008 zijn wij opgericht door Jetse Bremer en Monique Vork. Jetse was onze dirigent en pianist en arrangeur. Hij is een zeer bekende dirigent binnen de koorwereld en we hebben met veel plezier 6 jaar onder zijn leiding gezongen.

Na Jetse Bremer kwam Mark Hilgenkamp, een jonge, zeer enthousiaste dirigent vol ambitie die het wel aandurfde om met ons verder te gaan op de ingeslagen weg. In juni 2014 behaalde hij het diploma van de opleiding Dirigent Licht Vocaal. Hij studeerde in Denemarken aan Det Jyske Musikkonservatorium   en dirigeerde naast BinnensteBuiten ook vocal group SONAR uit Amsterdam en  een studentenkoor: Pulze. Mark wilde zich graag volledig focussen op het dirigeren dus gingen we op zoek naar een pianist. Wat een mazzel hadden we toen we Henk Abbink vonden, een zeer getalenteerde en ervaren pianist die ons verder heeft geholpen.

Nu zijn we weer aan het zoeken naar een nieuwe dirigent die zin heeft in een enthousiaste groep zangers die ook van acteren en inleven houdt en gaat voor kwaliteit!

Back To Top