skip to Main Content

Wij zijn heel blij met onze sponsoren! Zij vertellen u graag wat meer over hun bedrijf op deze pagina. Als u op een logo klikt wordt in een nieuw tabblad de website van betreffende sponsor geopend.

Bent u geïnteresseerd om ook sponsor te worden? Graag! Stuur een mail aan pr@popkoorbinnenstebuiten.nl

Van den Broek Biljarts is door de jaren heen een bedrijf die alles levert en repareert op het gebied van biljarts, Tafelvoetbal, tafeltennis en darts.  Door onze ervaren mensen kunnen onze klanten altijd advies op maat krijgen. Belangrijk vinden wij als Van den Broek Biljarts te luisteren naar de wensen van onze klanten. Samen met onze klanten kunnen wij tot een passende aankoop komen.

 

 

 

 

Chambres d’hôtes Le Ciel Bleu ligt in de mooie Lorraine, op 450 kilometer vanaf Utrecht. Ideaal voor overnachtingen op doorreis, maar de glooiende heuvels, uitgestrekte bossen, prachtige vergezichten, historie en cultuur lenen zich goed voor een langer verblijf (zwemmen, wandelen, fietsen, musea, brocantes). We hebben 5 gastenkamers, met eigen sanitair, en een gîte. ‘s Avonds koken we een heerlijk 5-gangen diner, vooral met biologische, regionale producten. Door het jaar heen verzorgen we workshops en arrangementen. In onze ontspannen, gezellige sfeer ben je van harte welkom!

 

 

Regieduo OndersteBoven bestaat uit twee dames, Ada Meijssen en Marian Schoo. Zij hebben de opleiding tot koorregie gevolgd en zijn al een aantal jaren verantwoordelijk voor de regie van de liedjes van Popkoor BinnensteBuiten. Ook helpen zij andere koren met hun shows en worden ze ingehuurd door bijvoorbeeld bands om te werken aan podiumpresentatie.

Back To Top